5 tecken på att du har Helande gåvor

 

Är du en helare?

Det finns så många människor som är intuitiva och har Helande gåvor, å dom vet inte ens om det. Det är så synd, för dom går då miste om sin livsuppgift att vara en helare och hjälpa andra. Å när man inte följer sin livsuppgift mår man oftast inte bra. På grund av det så känner många att deras känslighet och lätt för att ta in och känna energier blir mer till besvär än en gåva.

Många omedvetna Helare får ofta fel diagnos att dom är och ses som alltför överkänsliga och dom har svårt att reglera sina humörsvängningar.

Men i själva verket kan dom vara en fantastisk Helare det är en stor gåva.

Med vissa gåvor så som att vara ett Medium är det ju ganska självklart att du har den gåvan. För du kanske både hör, ser och kan tala med döda människors. Men om du nu inte ser spöken och andar och ändå känner att du är hög intuitiv, empatisk och känner av energier.

Vad är du då?

Jo du kan vara en Helare! och man kan säga att en Helare är som en magnet och en som omvandlar negativ energi till hög energi.

Även om du inte ens är medveten om det så Helar du människor runt om kring dig, genom att du bryr dig om, hjälper andra med deras problem, är en empatisk och lyssnande person.

 

Här är listan å kanske känner du igen dig

1. Känns det här igen! Att det verkar som om alla du känner och inte känner kommer till dig med sina problem.

När man är en Helare vare sig du vet om det eller ej så har du tillgång till en kanal av helande energin och på ett undermedvetet plan så känner andra människor och djur andar mm igen det i dig och dras då till dig för att få hjälp att lösa deras problem eller att du ger svar på deras frågor, Så i grund å botten så utstrålar du medvetet eller omedvetet.  Jag kan hjälpa dig!

2. Du känner ofta att du har ont i ryggen, nacken och axlar.

Som en Helare så är du som en magnet och omvandlare av negativ energi till hög energi.

Troligtvis så är du inte ens medveten om det och när man är andras känslomässiga ”sopkorg” så kan det så småningom byggas det upp negativ energi i din egen kropp och som professionell Helare så vet vi hur man skyddar sig och renar vår kropp och vår aura. Men om man då är en omedveten Helare så kan dom negativa energierna tillslut kristallisera sig som psykiska smärtor i Axlar, nacke och rygg.

Därför är det så viktigt att jag och andra Helare talar om det här så att du/ ni kan vara mer medvetna.

 3. Du är väldigt empatisk och har nära till dina känslor och ofta känner du av energi skiftningar runt dig. Du kanske känner av energierna runt vissa personer och kan känna av deras smärta och psykisk ohälsa i dig själv. Du kanske känner dig illa till mods, yr, illamående, febrig, ledsen, eller du kanske fryser och ryser och det är även om du kommer till en ny platts t.ex. ett hus en lägenhet, hotell mm.

Att vara Helare så kallad Klarkännande det menas att du med lätthet kan känna av stämningar och energier. För allt som existerar i universum består av energier t.ex. Tankar, känslor, stol, bord, växter djur människor mm. Allt är energi!

Så när du faktiskt känner av andra människors smärta eller lidande i en psykisk smärta eller känsla i dig själv. Det är ett STORT tecken på att du har en stark, energi helande förmåga.

 4. Har det hänt att när någon är dålig eller känner sig ledsen att du då vill ta på eller hålla om i ren impuls, eller att dina händer blir varma och pirrar när du hjälper någon utan att du förstår varför. Att folk ber dig hålla dina varma händer på deras axlar.

Hos en Helare så har vi väldigt varma händer när det är dags att Hela. Man kan också helt plötsligt känna att händerna blir varma eller att det dirrar i dom när någon pratar om healing eller vi känner av en viss energi.

Det är också täcken på att du är en Helare.

 5. Har det hänt att du fått en felaktigt given diagnos av mental ohälsa.

Att känna så mycket av alla energier vi har runt oss dagligen, kan få oss att tro att man är sjuk eller har psykiska problem med kaos och känslostormar som får dig att vara gråtmild och växlingar i humöret utan att egentligen må dåligt. Det är alla energier som du känner av eller tagit på dig från olika människor, djur, hus, mm.

Men om vi nu kan vara medvetna Helare å då kan förstå att oj det där var nog inte mina känslor, mitt illamående eller huvudvärk, utan jag blir medveten om var jag befinner mig, vad och vilka är jag med, sätter stopp på att vara någons ”sophink” och bli mer medveten om hur man renar sig och sitt hus och lär sig stänga och skydda sig från energitjuvar och tunga energier.

Så kommer du må mycket bättre och eventuellt hitta din nya livsuppgift genom att jobba som Helare kanske ta en kurs i Reikihealing, Kristallheling eller bli massör mm.

 

Som sagt det finns ju en mängd olika sorters Helare med olika tekniker och olika möjligheter å hur du skyddar dig eller renar dig från låga energier.

Men det får du läsa om i ett annat inlägg här på Meriums blogg : )  <3

 

 

 

  

#1 - - Anonym:

Stor igenkänningsfaktor :)

Svar: Hej! Jaa det är många som är oupptäckta Helare där ute, så du är inte ensam : )
Merium